This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by Avatar of zappy zappy 3 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #53402
  Avatar of zappy
  zappy
  Participant

  Tittel: Escape Room

  Se Escape Room Online

  Bruk koblingene nedenfor for å se Escape Room full film online stream

  Streaming eller LAST NED ==> https://fremov.xyz/no/?film=72#alsalaminstitute022019

  .
  .
  .
  .
  .


  HTTP Live Streaming bruker en konvensjonell webserver til å distribuere audiovisuelt innhold og krever at spesifikk programvare passer inn i riktig formatoverføring i sanntid. Servicearkitekturen omfatter:

  Server
  Kodifisere og innkapslere inngangsvideoen i et Escape Room riktig format for levering. Deretter er den forberedt på distribusjon ved å segmentere den i forskjellige filer. I inntaksprosessen blir videoen kodet og segmentert for å generere videofragmenter og indeksfil.

  Encoder: Escape Room kodifiser videofiler i H.264-format og lyd i AAC, MP3, AC-3 eller EC-3. [7] Dette er innkapslet av MPEG-2 Transport Stream for å bære den.
  Segmenter: Deler MPEG-2 TS-filen i fragmenter med Escape Room like lengde, lagret som .ts-filer. Det oppretter også en indeksfil som inneholder referanser til de fragmenterte filene, lagret som .m3u8.

  distributør
  Formet av en standard webserver, aksepterer forespørsler fra klienter og leverer Escape Room alle ressursene (.m3u8 spillelistefil og .ts segmentfiler) som trengs for streaming.
  Klient
  Be om og last ned alle filene og ressursene, og monter dem slik at de kan presenteres for brukeren som Escape Room en kontinuerlig strømningsvideo. Klientprogramvaren laster først indeksfilen gjennom en nettadresse
  og deretter flere mediefiler tilgjengelig. Avspillingsprogramvaren monterer sekvensen for å tillate fortsatt visning til brukeren.

  HTTP Live Streaming gir mekanismer for Escape Room spillere å tilpasse seg upålitelige nettverksforhold uten å forårsake brukervennlig synlig avspilling. For eksempel, på et upålitelig trådløst nettverk, Escape Room

  Tags:

  jule filmer

  parsian film

  Escape Room streame film på nett

  gratis filmer på nettet Escape Room

  koselige filmer

  kjøpe dvd

  Escape Room løvenes konge dvd

  streame filmer på nett Escape Room

  leie filmer på nett Escape Room

  Escape Room leie av film på nett

  film no

  kjøpe filmer på nett

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.

©Al-Salam Institute 2016 . All rights reserved.