Al Salam Institute

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by Avatar of zappy zappy 1 year, 3 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #53411
  Avatar of zappy
  zappy
  Participant

  Tittel: Fahrenheit 11/9

  Se Fahrenheit 11/9 Online

  Bruk koblingene nedenfor for å se Fahrenheit 11/9 full film online stream

  Klikk her for å se: https://123movs.xyz/no/?film=14#alsalaminstitute022019

  .
  .
  .
  .
  .

  “Michael Moore’s “”Fahrenheit 11/9″” är en provokativ och komisk betraktning av den tid vi lever i nu. Den belyser två av de alla viktigaste frågorna i denna Donald Trump era – Hur i h …vete hamnade vi här och Hur i h…vete kommer vi härifrån?
  Blu-ray / BD / BRRip Blu-Ray / BluRay / BLURAY BDRip BRRip BDMV BDR BD25 / BD50 (også BD5 / BD9) Svært vanlig
  Blu-ray eller Bluray-rippene er kodet direkte fra Bluray-platen til Fahrenheit 11/9 1080p eller 720p (avhengig av platekilden), og bruk x264- eller x265-kodeken. De kan bli revet fra BD25 eller BD50-plater (eller UHD Blu-ray ved høyere oppløsninger).

  BDRips er fra en Bluray-plate og Fahrenheit 11/9 kodet til en lavere oppløsning fra sin kilde (dvs. 1080p til 720p / 576p / 480p).

  BRRips er en allerede kodet video ved en HD-oppløsning, som deretter krypteres til en SD-oppløsning. Fahrenheit 11/9 BRRips er bare fra en HD-oppløsning til en SD-oppløsning, mens BDRips kan gå fra 2160p til 1080p, etc. så lenge de går nedover i oppløsning av kildeskiven. BDRips er ikke Fahrenheit 11/9 en transcode, men BRRips er.

  BD / BRRips i DVDRip-oppløsninger kan variere mellom XviD / x264 / x265-kodeker (vanligvis 700 MB og 1,5 GB i størrelse, samt større DVD5 eller DVD9: Fahrenheit 11/9 4,5 GB eller 8,4 GB), størrelsen varierer avhengig av lengden
  og kvaliteten på utgivelsene, men Jo høyere størrelse jo mer sannsynlig de bruker x264 / x265 kodeker. En BD / Fahrenheit 11/9 BRRip til DVDRip-oppløsning ser bedre ut, uansett fordi koden er fra en høyere kvalitetskilde. BDRips og BRRips er ofte forvekslet med hverandre, men har fulgt retningslinjene ovenfor, etter at Bluray Fahrenheit 11/9 har erstattet BDRip-tittelstrukturen i sceneutgivelser.

  BD5 / BD9 er også tilgjengelige, som ligner deres motsatte DVD5 / DVD9 utgivelser. De er AVCHD-kompatible ved hjelp av BD-mappestrukturen (noen ganger kalt Bluray RAW), Fahrenheit 11/9 og er ment å bli brent til disk for å kunne spille i AVCHD-kompatible Bluray-spillere. Flere vanlige typer er komplette Bluray-kopier (bilder / rå data), referert til som BD25 eller Fahrenheit 11/9 BD50, som kanskje eller ikke blir remuxed og blir aldri transkodet. De brennes ofte på Bluray-plater for avspilling. HTTP Live Streaming (også kjent som HLS) er en HTTP-basert media streaming Fahrenheit 11/9 kommunikasjonsprotokoll implementert av Apple Inc. som en del av QuickTime, Safari, OS X og iOS-programvaren. Klientimplementeringer er også tilgjengelige i
  Microsoft Edge, Firefox og noen versjoner av Google Chrome. Støtte Fahrenheit 11/9 er utbredt i streaming media servere.

  HLS ligner MPEG-DASH fordi den fungerer ved å bryte den totale strømmen i en sekvens av små HTTP-baserte filnedlastinger, hver nedlasting laster en kort del Fahrenheit 11/9 av en samlet potensielt ubundet transportstrøm. En liste over tilgjengelige strømmer, kodet med forskjellige bithastigheter, sendes til klienten ved hjelp av en utvidet M3U spilleliste.

  Basert på standard HTTP-transaksjoner kan HTTP Fahrenheit 11/9 Live Streaming krysse en hvilken som helst brannmur eller proxy-server som tillater standard HTTP-trafikk, i motsetning til UDP-baserte protokoller som RTP. Dette tillater også innhold fra konvensjonelle HTTP-servere og leveres Fahrenheit 11/9 over allment tilgjengelige HTTP-baserte innholdsleveringsnett. Standarden inneholder også en standardkrypteringsmekanisme og sikker nøkkelfordeling ved hjelp av HTTPS, som sammen gir et enkelt DRM-system. Senere versjoner av protokollen gir også trickmodus Fahrenheit 11/9 hurtigspoling og tilbakespoling og for integrering av undertekster.

  Apple har dokumentert HTTP Live Streaming som et Internett-utkast (Individual Submission), den første fasen i prosessen med å publisere den som en forespørsel Fahrenheit 11/9
  om kommentarer (RFC). Fra desember 2015 har forfatterne av dette dokumentet bedt RFC Independent Stream Editor (ISE) om å publisere dokumentet som en informativ (ikke-standard) RFC utenfor IETF-konsensusprosessen. I august Fahrenheit 11/9 2017 ble RFC8216 publisert for å beskrive versjon 7 av protokollen. Fahrenheit 11/9

  Tags:

  gratis filmer på nettet

  brae filmer

  streame filmer på nett Fahrenheit 11/9

  filmer fra sør

  norske filmer på nett gratis

  Fahrenheit 11/9 dvd filmer

  tyske filmer

  kjøp film på nett Fahrenheit 11/9

  dødslekene film

  norske filmer på nett gratis Fahrenheit 11/9

  Fahrenheit 11/9 kjøp film på nett

  kjøp av filmer på nett Fahrenheit 11/9

  kjøp filmer på nett Fahrenheit 11/9

  kjærlighets filmer

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.

©Al-Salam Institute 2016 . All rights reserved.